barneklærguiden

Barn er storforbrukere av klær, de vokser raskt og har som regel hardere slitasje på klærne enn de fleste. Her har vi samlet et knippe av butikker som leverer gode barneklær

Cubus

Cubus har barneklær og babyklær fra størrelsen nyfødt til 170 cm. Som kjede etablert i Norge, med lange tradisjoner og med butikker i hele Norden, fokuserer vi på barneklær som oppfyller behovene her i nord. Våre tydelige sesonger og aktive livsstil gjør våre barneklær til en favoritt hos nordiske familier.

Småungene

Småungene er en norsk nettbutikk som selger babyklær og barneklær fra 0-10 år. Vi i Småungene er Hilde og Linda som har to aktive barn hver. Vi er veldig opptatte av at barna våre skal ha på seg gode og behagelige klær i god kvalitet i tillegg til fint design. Dette gjenspeiler butikken vår. Hos oss finner du barneklær som er behagelige, av god kvalitet og med flott design!

Epleskrinet

Epleskrinet startet opp forsiktig som et enkeltmannsforetak tilbake i 2011. Jeg var eneste ansatte og drev nettbutikk på deltid. Omsetning og antall ordre har økt gradvis fra år til år. Nettbutikken ble i 2018 omdannet til AS og har nå i tillegg til meg 3 deltidsansatte. Vi har nå totalt sendt ut godt over 50.000 ordre. I år regner vi med å sende ut 12-13.000 pakker til dere.